Stöd Minna Göteborg

Tycker du att Minnas arbete är viktigt?
Om du vill stödja Minna så finns det många bra sätt:

Bli medlem

Välkommen med som medlem i Minna Göteborg.
Om du betalar in 200 kr på postgiro 429 38 60 - 5 och fyller i namn och adress som avsändare registreras du som medlem i ett år. Du får då rösträtt vid föreningens årsmöte samt informationsutskick några gånger per år.
Du kan också betala in via Swish: 123 579 06 05
Ständiga medlemmar betalar in 1500 kr.
Antalet medlemmar är betydelsefullt när vi söker bidrag och anslag. Om vi blir riktigt många kan vi bli remissinstans!

Stöd oss ekonomiskt

Välkommen att stödja oss ekonomiskt. Stora som små bidrag är välkomna. Sätt in på postgiro 429 38 60 - 5 eller swisha till Swish: 123 579 06 05
När du firar födelsedag - varför inte föreslå en gåva till Minna istället för presenter? Du slipper få saker du inte behöver och dina vänner kommer avslappnade till din fest utan att ha genomlidit presentbekymmer.

Skänk aktieutdelning

Eftersom Minna-mottagningen är en ideell organisation med allmännyttigt syfte så är det numera skattebefriat att skänka sin aktieutdelning till Minna. Då ökar din gåva med mer än 40% i värde! Det som skulle bli 100 kronor i utdelning till dig blir istället hela 143 kronor till vårt arbete. Läs mer på www.aktiegavan.se. Läs också Frågor och svar om att skänka aktieutdelning. Ladda sedan ner denna blankett - fyll i och lämna in till din bank.

Berätta om vår verksamhet

Berätta att minna finns, att ett 50-tal ensamstående mammor varje år deltar i våra vänta-barn och mamma-barn-grupper, att vi varje år på olika sätt möter 3-400 personer i vår verksamhet.

Stöd oss på andra sätt

Vi tar emot bra baby-grejer - dock ej kläder.
Vi har behov av stöd-mammor.

  För mer information om vår verksamhet, läs våra stadgar och verksamhetsberättelser.